söndag 1 mars 2009

Söndag!

Tjaba! André här.

Igår Lördag så for jag och ett gäng till Lycksele för att dricka mjöd (vi är ju vikingar vi i vårat gäng, då dricker man mjöd). Men så smart som jag är så kommer jag på då vi är i Lyckselekorsningen att herr Smart har glömt sitt legitimation... (herr Smart är jag, André). Blev en ovärd resa för det gick inte speciellt bra att låna Samuel's leg... Var inne på någon död fest med gråtande tjejer och den enda som är lite rolig är en gammal hund som hette Raja. Standard utekväll i Lycksele?

Aja nu på sportlovet så beger jag mig till Kittelfjäll idag till på Onsdag. Därefter bär det av till Tärnaby tills på Lördag och kanske eventuellt Emanuel och Markus följer med.

Jaja nu ska jag ta på mig ett par byxor och sluta släppa äckliga bakisfjärtar.

P.S!! Robin nu får du vara försiktig hädanefter då du är ute med räven för Switchbacken kanske skottar över den där lilla fjärten. :D:D:D:D

2 kommentarer:

makke sa...

tråkigt å klantigt, men du missa aldrig ngt:P, kan ja nästan lova dig! emanuel tänker jobba hela veckan så de blir no tärna för oss. isåf lör kanske. när åker du hem ?

ps. robbin ska nog helst hålla sig inne i vinter, med tanke på hans senaste "skoter-inlägg" =)

howlin mad murdock sa...

du kan ju fara före mig markus, så nu ska du inte va elak mot mig. och andre du borde stanna till söndag :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hehhehe