torsdag 19 februari 2009

Sunny D

Hej hej hej.
Just den här dagen har solen skinit hela dagen så jag och big mac (testar nytt smeknamn) tog med oss varsin baden baden, klädde oss i fina linnekostymer och for till backen och solade.
Nä faktiskt så var vi där och skottade några timmar, och provade hoppa lite, jag ramlade och slog rumpa mot is på första så jag ville inte prova mer, men makke, oj Big Mac, gjorde några grabs.
Meeeeen efter att ha skottat många kilo snö och det inte blev bra ändå så tog vi vårt pick och pack och for till bofinken och drack kaffe istället.

Här är en bild jag tog idag. Markus tweakar fint.
PS. klicka på den och kolla in markus fina hopparface! :D DS.

Hejdå internet!

12 kommentarer:

makke sa...

put down the fork... FACE!!!

Lidstrom sa...

big mac awesome!

Stighall sa...

Jag som undrade vem det var som skottat så fint då jag var där ikväll. Sen undrade jag vad som hade hänt med breddningen. MVH //André

howlin mad murdock sa...

Jo du andre, vi breddade det typ en halvmeter lite drygt och shapade bort onödig snö från kanterna lite, och breddade landningen lite där i början så pistmaskinen skulle kunna ta sig fram. Mvh mig

Sanna sa...

Kul att du har skaffat blogg minsann! (^^,)

howlin mad murdock sa...

tack, eller? jag?

Lidstrom sa...

antar att det är mig hon menar, vi är 5 stycken som skriver i den här bloggen sanna, men det gör den ju inte mindre läsvärd för det! :)

Anonym sa...

haha jaha, juste, aha, jag fattar, makke fattade, tidigare he he he he

makke sa...

emanuel kan ofta uppfattas som lite trög, men de är inte hans fel. ni får se opp! ha de i ååtanke nästa gång ni språkar med honom..

Stighall sa...

har han cp-hjälm?

makke sa...

han har lite av varje, men de är bara roligt tycker jag=) nån måste ju va sämst i gänget, som emanuel själv skulle sagt det..

howlin mad murdock sa...

nu tror ja väl ändå du slickat för mkt på gatkantn markus!