lördag 7 februari 2009

jag är ett svin!

jahapp, ni får ursäkta mitt pinsamma inlägg tidigare, igår körde vi iaf session ute hos emanuel i malgonäs. Det var svinkul trots det svinkalla svinvädret:/ hände dock en liten olycka, petter tappade ena skidan i uthoppet, ett försökpå en svinigt fet 7a, landade mindre svin-bra:/ idag ligger han på operationsbordet,.. tråkigt:/

tänkte därför visa er en bild på petter, den får symbolisera hur mycket jag faktiskt bryr mig!

här haltar en skadad petter upp för landningen.. Krya på dig petter!!

/makke

6 kommentarer:

Stighall sa...

hahaha var ju kul då du ville skratta

Anonym sa...

haha ja kan fan inte sluta garva åt bilden, så jävulskt jävla fult face:)

/makkann

Anonym sa...

haha hela din kropp passar perfekt till den där nunan :D
/kongeriket norge

Nanna Von Pettersen sa...

som jag skrev i andres inlägg om hur o ansvarsfullt ni betedde er i och innan hoppögonblicket!nu ser jag ju på bilden i detta inlägg av makke(nog för att jag inte kan få bukt på vem som döper sitt barn till makke och inte Karl Markus Daniel Almroth som vettiga personer döper sina barn till,)att det sitter en person och är helt nöjd med att stackars clet dvs dennes kompis linkar fram i nära döds smärtor för att ta sej hem för att få en kram och att få känna trivsel och närhet och framförallt ömhet av desses familj.
jag tror nästan inte mina ögon när jag ser en sådan bild.
Det är nästan så att man vill kalla in olika sorters hjälpmedel för att hjälpa er. Jag vet att sociala har en avdelning för ungdomar som er. det bästa vore att kalla in dom snarast, för dom måste ta kontakt med era föräldrar så att en sak som denna inte upprepas.
För om det fortsätter såhär så kommer ju folk från bygden att flytta. Och inte tror jag att ni vill stå där och bli utpekade som bovar och banditer som dom ungdomarna som förstörde vilhelminas framtid. För om ni fortsätter såhär så kommer det att hända. Ni kanske ser detta som en bagatell, en liten fis i rymden. men det kommer att ske.
och då kommer det nog att kännas för er som om ni har packat väskorna men glömt att fara, som att ni rostat bröd utan bröd, Lappad vänskap blir sällan hel som ni kanske vet.
och jag har pratat med petter och han tycker att ni betedde sej som svin. riktiga rövhål,

jag tycker att ni ska ta och tänka efter vad ni holler på att skapa här. annars så blir vilhelmina snart en svart prick på kartan som ingen vill komma till.

Anonym sa...

förlåt för att jag brusade upp tidigare!! självklart är det inte erat fel att petter är skadad, det var fel av mig att anklaga er, men jag känner mig bara så frustrerad, tom och rädd.

/Christoffer "nanna" Karlsson

Christoffer Karlsson sa...

tycker inte att det är snällt att använda mitt namn!