torsdag 19 februari 2009

Onsdag kväll

Jag, (André Stighall) röbben (Robin Bygdell) och MysManne (Emanuel Edman) for till backen denna kväll i hopp om shredd men det verkade som att det var jag som shreddade eftersom MysManne och röbben stod unt konverserade vid hoppet medans MysManne stod och skottade snö på hoppet (Robin tog några spadtag, tror det var ett spadtag). I alla fall så blev det några snurrar med kanske någon grab från min sida sen kom det även en översocial ung kille med blades som stod och kollade på röbben och MysManne.

Annars var det ett jävla gnäll över vädret från röbbens och MysMannes sida men jag tyckte det var varmt för jag är ju en riktig norrlänning!

Nu ska jag svepa en kvarting och däcka i min träsäng utan maddrass för att kunna vakna upp så jag kan ta min ren till skolan och kanske eventuellt klappa kärringen på käften då jag kommer hem (det är så vi norrlänningar gör).

FRED, PEACE, DAWG, SUCKAH och HOE från eran kära André Stighall


Jag brevid min feta bil som jag köpte på Norrlänningsmässan (vi norrlänningar har amerikanare då vi inte kör med renen och röker cigg 24/7

2 kommentarer:

peda-file sa...

jag önskar jag kunnat vara bladeskillen och frågat vad han som hoppade hette sen skrika hans namn frenetiskt och säga KAN DU GÖRA BACKFLIP?!

howlin mad murdock sa...

tror du är lite otacksam nu! utan oss hederliga skottare skulle du ju inte ha så mycket att hoppa i, så va snäll nu